Synthese
Uitgeverij Synthese


Spirituele astrologie - De zwarte lichten

Carla Kerklaan


Dit boek beschrijft de werking van de zwarte lichten, de zwarte zon en de zwarte maan en gaat in op de werking van Pluto en het gelukspunt. Daarmee wordt de spirituele dimensie van de horoscoop zichtbaar gemaakt. De zwarte zon in de horoscoop geeft de verbinding met de kosmos weer, waardoor we kunnen ervaren dat alles één is. De zwarte maan geeft het oorspronkelijke intuïtieve weten weer, de wijsheid van de ziel. Daarin kunnen we ons niet aanpassen aan de normen en gewoonten van onze cultuur, maar blijven we oorspronkelijk en gaan we onze eigen weg.

Op heldere wijze wordt beschreven hoe het open oorspronkelijke contact met de ziel in de loop van het leven naar de achtergrond verdwijnt en hoe wij als vrij en zelfverantwoordelijk individu opnieuw op dit intuïtieve weten af kunnen stemmen. Als de zwarte lichten weer werkzaam en verbonden zijn geven zij het oorspronkelijke en transpersoonlijke handelen van de mens weer.

In dit boek wordt de spirituele werking van de tekens van de dierenriem zoals Alice Bailey die heeft beschreven verbonden met de werking van de zwarte lichten. De auteur sluit aan op het werk van George Bode en beschrijft de zwarte lichten op een herkenbare en concrete wijze. Daarmee wordt duidelijk waar je toegang vindt tot het oorspronkelijke weten van de ziel, juist in het gebied waarin je anders bent dan ieder ander en geen aansluiting vinden kunt tot de omringende cultuur.

Carla Kerklaan is astroloog en psycholoog. Zij verzorgt een opleiding 'spirituele astrologie' en is werkzaam als astroloog en loopbaanbegeleider vanuit het bureau Kernwerk.MEER VAN DEZE AUTEUR

Maansknopen, zwarte lichten en familiepatronen


DETAILS
ISBN 9062719457
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 288
Druk: 1
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 24,50