Synthese
Uitgeverij Synthese


De vergeten business van leiderschap

Rudi de Graaf


Wij zijn iets belangrijks vergeten over de relatie die we hebben met onze naasten, onze collega’s, medewerkers en geliefden. Maar wat werd vergeten kan worden herinnerd.

Dit boek is als een gids door onbekend gebied. De gids geeft je vertrouwen waardoor je zelf het juiste pad ontdekt en dingen durft waar je nooit aan toe kwam. Je ontdekt de relatie tussen oorzaak en gevolgen. Doordat je deze relatie gaat zien ben je in staat een bewuste keuze te maken. Het boek gidst je naar een tweesprong. Het ene pad levert je alles op. Het andere niets. Wat deze keuze is, hoe deze te maken, en bovenal hoe anderen bij deze keuze te helpen maakt dit boek duidelijk.

De auteur put uit A Course in Miracles op een manier die voorbij concepten gaat, omdat hij ontwaakt is in de ervaring die de Course beoogt. Dit maakt hij nu beschikbaar rond het thema leiderschap.

De aanpak kent op het gebied van coaching, interventies en master classes veel succes in Amerika, Europa en Nederland. De auteur geeft regelmatig seminars en master classes over leiderschap en heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee.
DETAILS
ISBN 9062719910
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 160
Druk: 1
Datum: 01/05/2005
Imprint: Synthese
Status: Onzichtbaar
Prijs:  € 27,50