Synthese
Uitgeverij Synthese
De online catalogus van Synthese wordt steeds up-to-date gehouden. Op dit moment zijn alle 577 titels van het fonds te vinden op de website.

> Naar de fondslijst

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de uitgaven van Synthese, dan kunt u via deze website gratis de nieuwste catalogus aanvragen.

> Gratis catalogusImprints

Uitgeverij Synthese heeft een aantal imprints, elk met een eigen specialisatie. Hieronder vindt u meer informatie over elke imprint.


GENOEG

Genoeg staat voor:

  • Save your money - schroef uw uitgaven moeiteloos terug met de vele tips van lezers en de handige achtergrond artikelen.
  • Save the planet - want consuminderen is automatisch goed voor het milieu, als je het tenminste doet met beleid.
  • Save your soul - want waarvoor leeft een mens? Om op zijn sterfbed te kunnen zeggen: 'Ik heb tenminste een hoop spullen gekocht?' Of gaat het om iets hogers, iets diepers en iets veel opwindenders in dit leven? Genoeg is een rustpunt in de voortrazende oppervlakkigheid om ons heen.

>> Fondslijst boeken GENOEG


Bres

Bres is een onafhankelijk tijdschrift voor een bezield bestaan, op het gebied van kunst, wetenschap, religie en hun raakpunten. Bres verschijnt elke twee maanden in de vorm van een klein pocketboek.

>> Website tijdschrift BRES
>> Fondslijst Bres


East-West Publications

Sinds augustus 2004 is het grootste deel van het fonds East-West Publications overgenomen door Uitgeverij Synthese. East-West is gespecialiseerd in het uitgeven van o.a. esoterische boeken, sprookjes, boeken over alternatieve geneeswijzen, oosterse en westerse religie, symboliek en psychotherapie.

>> Fondslijst East-West


Uitgeverij De Driehoek

Per 1 augustus 2005 zijn alle titels, boeken en rechten van uitgeverij de Driehoek overgenomen door Uitgeverij Synthese. Het fonds wordt nu voortgezet als een imprint van Synthese. De Driehoek brengt serieuze en betrouwbare boeken op de markt, vooral op het gebied van voeding en gezondheid. Daarnaast geeft De Driehoek boeken uit over psychologie, zen en meditatie, over opvoeden en verzorgen van kinderen en over het welzijn van dieren.

>> Fondslijst De Driehoek